Heemkundekring Rosmalen op vakantie

Onze heemkundekrijng is op vakantie van zaterdag 27 juli t/m vrijdag 17 augustus 2018.

Wij wensen u een fijne vakantie en een goede reis.

Rien van den Broek de nieuwe voorzitter van Heemkundekring Rosmalen

In de bestuursvergadering op dinsdag 19 juni 2018 is Rien van den Broek gekozen tot voorzitter van Heemkundekring Rosmalen.

FVB 6048 300Ruim een jaar geleden heeft de zittende voorzitter Wilma van Creij – van Kasteren aangegeven, dat zij in 2018 volgens het rooster zou aftreden en zich na ruim 10 jaar niet meer herkiesbaar zou stellen. Met instemming van de algemene ledenvergadering, gehouden op 27 februari 2018, is Rien van den Broek (als beoogd voorzitter) toegetreden tot het bestuur. De taken van de afgetreden voorzitter zijn verdeeld onder de zittende bestuursleden, met de afspraak om voor de zomervakantie 2018 een nieuwe voorzitter uit hun midden te kiezen.

Voor meer informatie over de nieuwe voorzitter kijk bij "Nieuws".

Hartelijk welkom op onze website!!

Leuk dat u komt kijken wat wij als Heemkundekring Rosmalen allemaal te bieden hebben.

Als u onze mooie en verzorgde site 'doorloopt' zult u verrast worden door de veelheid aan informatie en mooie plaatjes. Wellicht geeft deze site antwoord op uw vragen.

Rosmalen 1815 TestasGezicht op Rosmalen, aquarel uit 1815 van de hand van Testas

Meer dan 25 jaar inventariseren, onderzoeken, archiveren en publiceren door een groot aantal vrijwilligers met een hart voor Rosmalen, heeft een schat aan informatie en materiaal opgeleverd, waar wij trots op zijn!

Natuurlijk kunnen wij niet alle informatie die in ons bezit is op deze site plaatsen.
U kunt ons zowel via het contactformulier op deze site bereiken als telefonisch op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur in ons Heemhuis gevestigd in Perron-3.

Informatie, aanvullingen en/of opmerkingen kunt u doorgeven via het contactformulier.

Bedankt voor uw belangstelling en bezoek ons vaak!!

LB 160trans
Aantal hits: 331322

©2014 - 2018 Heemkundekring Rosmalen - Vandaag: maandag 23 juli 2018 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft