Heemkundekring

Rosmalen

De contributie bedraagt per jaar voor een individueel lid € 25,00, samen met een partner € 35,00 en voor een jeugdlid € 12,50.

Door deze contributie ondersteunt u niet alleen financieel onze doelstellingen. U kunt ook, veelal gratis, deelnemen aan de door ons georganiseerde activiteiten. Zoals bijvoorbeeld lezingen, filmavonden, wandelingen of fietstochten.

Daarnaast ontvangt u viermaal per jaar ons periodiek 'Rosmalla’. Een zeer informatief blad dat rijk gevuld is met informatie over het heden en verleden van Rosmalen.

Indien u interesse heeft kunt u zich ook als vrijwilliger aanmelden voor een van onze werkgroepen.

Als u nog vragen heeft of een toelichting wil neem dan contact met ons op.

U meldt zich aan als lid door onderstaand formulier in te vullen.

Formulier wordt geladen ...