De werkgroep bidprentjes heeft duizenden bidprentjes in een Access-database geplaatst, welke u kunt downloaden via onderstaande link. Alle bidprentjes van deze lijst zijn gescand en de originelen zijn opgeborgen op naam en overlijdensdatum in het archief van het heemhuis. Er zijn ook mensen bezig om deze lijst anders te digitaliseren, zodat deze gebruikt kan worden op de nieuwe website ‘Rosmalens Bidprentjes Archief’. Maar dit kost veel tijd (hier zoeken we nog vrijwilligers voor) en daarom is deze nog niet goed bruikbaar.

Als u een bidprentje zoekt, kijk eerst op de Access-lijst of wij het bidprentje al in ons bezit hebben. U kunt ons ook op maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur bezoeken in Perron-3, of contact met ons opnemen, want niet alle bidprentjes staan meteen in de lijst van onze site.
Wij bezitten veel dubbele bidprentjes uit Rosmalen en ook bidprentjes die niets met Rosmalen te maken hebben. Deze zijn allemaal gesorteerd op geboorteplaats.

Bent u in het bezit van bidprentjes, gedachtenisprentjes, rouw- en geboortekaartjes? Gooi deze dan niet weg, maar stel ze beschikbaar aan onze heemkundekring.
Contactpersoon van de 'Werkgroep Bidprentjes' is:
Arnold de Veer, Begoniastraat 13, 5241 AT Rosmalen. Telefoon: (073) 521 75 03.

Maak hieronder uw keuze:
Access-lijst bidprentjes Rosmalense mensen downloaden
Rosmalens Bidprentjes Archief (gedeeltelijk gevuld)

Binnekort kunt u hier naar een totaal vernieuwde bidprentjeswebsite van de heemkundekring.

LB 160trans
Aantal hits: 411071

Zoeken

©2014 - 2019 Heemkundekring Rosmalen - Vandaag: woensdag 21 augustus 2019 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft