Van de “1200 jaar Rosmalen“ vult het ROSMALENS MANNENKOOR inmiddels 32 jaren met fraaie gezongen muziek en levert op die manier een bijdrage aan het culturele leven in het dorp. Sinds 2010 organiseert het koor jaarlijks in oktober het festival KOREN OP DE ROSMOLEN. Deze muzikale happening kan zich verheugen in een toenemende populariteit. Vele koren melden zich om aan dit festival deel te nemen en vele toehoorders dwalen jaarlijks rond in Perron-3 om de diverse zangers te beluisteren op de verschillende podia.

Het doel van de avond is om ons publiek op een ontspannen manier kennis te laten maken met de vele soorten koorzang die er bestaan en om de vriendschappelijke en muzikale contacten tussen de koren te stimuleren. Het zingen in een koor is de grootste hobby van Nederland; ieder jaar is KOREN OP DE ROSMOLEN daar weer het bewijs van.

RosmMannekkl

Dit jaar zingen voor u:

• Popkoor Di Capelli uit Wijchen
  • Gemengd koor Laeti Cantando uit Berlicum
  • Shantykoor Loopend Tuygh uit Zaltbommel
  • Vocaal Ensemble Xing uit Rosmalen
  • En natuurlijk gastheer: het Rosmalens Mannenkoor.

Op 24 oktober 2015 vindt dit festival plaats in Perron-3 in Rosmalen. De opening is gepland om 18.45 uur en de koren starten met zingen om 19.00 uur. Er wordt op twee plekken in dit theater gezongen en u kunt – zoals het gaat op een festival – gaan, staan, luisteren, pauzeren, wanneer u maar wilt.
Voor € 10,00 kunt u genieten van zeer gevarieerde koorzang in een sfeervolle en gezellige ambiance. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij:

• De Primera-winkel op de Driesprong
  • De leden van het Rosmalens Mannenkoor