Spectrum

hkkrm

PERSBERICHT

In het kader van Rosmalen 1200 organiseert Fotoclub 't Spectrum uit Rosmalen, in samenwerking met de Heemkundekring Rosmalen, een fotowedstrijd die open staat voor amateurfotografen en professionals. De foto's moeten laten zien wat de deelnemers kenmerkend vinden aan Rosmalen.

De wedstrijd kent twee prijzen: een wordt toegekend door een vakjury, de andere door het publiek. Hiervoor worden de foto's in de laatste week van september gepubliceerd op de website van Fotoclub 't Spectrum (www.fotoclubtspectrum.nl) en kan er worden gestemd op een favoriete foto. De vakjury bestaat uit vertegenwoordiger s van de fotoclub en de Heemkundekring. Op zondagmiddag 11 oktober 2015, tijdens de expositie van Fotoclub 't Spectrum (10 en 11 oktober 2015 in Perron-­‐3) worden de winnaars van beide prijzen bekend gemaakt.

wielrosmalen1200

Inzenden, maximaal drie foto's per deelnemer, kan tot en met 15 september 2015. Deelname aan de wedstrijd is vrijblijvend en gratis. De foto's dienen wel in dit jaar te zijn gemaakt en te voldoen aan het onderwerp 'wat is voor u kenmerkend aan Rosmalen'.

Voor de volledige wedstrijdvoorwaarden kunt u terecht op de site van de fotoclub (www.fotoclubtspectrum.nl/fotowedstrijd.html). Daar vindt u ook de criteria waaraan de foto moet voldoen en waar u de foto('s) naar toe dient te sturen.

zaterdag 18 november 2017