DSC00026 350Heemkundekring Rosmalen verzorgd op dinsdag 3 en 24 mei 2016 wandeltochten door Rosmalen. Dhr. Jo Versteijnen neemt u mee door een deel van Rosmalen en zal stil staan bij diverse historische panden en/of punten. Met behulp van oude foto's zal het verschil tussen toen en nu duidelijk worden gemaakt.

Het zijn twee verschillende wandeltochten en onafhankelijk van elkaar. Dus mist u de eerste, dan kunt u zonder probleem aan de tweede deelnemen.
De beide wandelingen zijn rolstoel-vriendelijk.

Vertrek om 13.30 uur. Verzamelen bij de ingang van Perron-3.
Duur: 2 - 2,5 uur, dit ligt een beetje aan de deelnemers. Een pauze kan ingelast worden, als dat wenselijk is. Iets te drinken is dan op eigen kosten.
Kosten: Leden van onze vereniging kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen 2 euro per persoon.

zaterdag 21 oktober 2017