Heemkundekring

Rosmalen

ROS Platenkoffer in het teken van Country

ROS Logo 320Platenkoffer int

De thema uitzendingen ‘Platenkoffer’ van ROS Radio bereiken steeds meer luisteraars. De grote variatie muziek die gekoppeld is aan het thema gecombineerd met het beeld dat de Heemkundekring levert voor ROS TV-krant is een gouden formule gebleken.

Op zondag 30 mei zullen weer veel luisteraars afstemmen op de uitzending van de Platenkoffer welke met country als thema de zesde editie krijgt bij de ROS- radio en TV-krant. 

De playlist voor dit goed beluisterde programma is samengesteld door de presentatoren Joep van der Plas en Theo Pennings samen met studiogast Wiljo van Nuland die met recht country specialist genoemd mag worden.
De lijst is enerzijds gevuld met de bekende nostalgische hits uit de jaren 60 en 70 en anderzijds met meer moderne countrysongs.
De Platenkoffer is te horen van 14.00 tot 16.00 uur.

BoerderijRosmalen 250Platteland in beeld
Het boerenleven van weleer maar ook het ondernemerschap op het hedendaagse platteland wordt treffend in beeld gebracht met meer dan driehonderd foto’s welke met medewerking van de Heemkundekring zijn geselecteerd. Dit beeld is tegelijkertijd met de radio-uitzending te zien op de TV-Krant. Voor velen die het Rosmalen van toen nog kennen zal het een feest van herkenning zijn.

Tijdens het radioprogramma zijn ook drie Rosmalense plattelandsondernemers te gast in de ROS- studio:
• Landwinkel Valenkamp
• Vers Vleesboerderij Savelkouls
• Stadsboerderij “ Hof Eyghentijd”

Zijn vertellen hoe leuk het is om te ondernemen en te werken in en rondom de boerderij.

Live optreden

Kimberley van Nuland Madison int
Madison (Kimberley van Nuland)
Wiljo van Nuland int
Wiljo van Nuland

Na de uitzending van de Platenkoffer Country trakteert ROS-Radio de luisteraar op een live optreden van countryzangeres Madison. Zij treedt van 16.00 tot 17.00 uur op in de ROS- Studio.
Al op 11-jarige leeftijd trad Kimberley van Nuland (27) voor het eerst op onder haar artiestennaam Madison. Dat deed ze met een eigen band waarmee ze als Madison & The Avenue de podia beklom. Ze speelde daarnaast op tal van festivals als Festyland en Herrie in Nazareth.

Stem af op Ziggo kanaal 43 of Trined glasvezel kanaal 532( voor beeld en geluid) of stream via www.ros-radio.nl
Kijk ook op www.ros –tvkrant.nl