Op woensdag 11 oktober 2017 zal Heemkundekring Rosmalen voor u de film ’n Muffelke Rusmolle vertonen in Perron-3. Deze film was een aantal jaar geleden een geweldig succes. Mede daarom willen wij zeker weten dat er voor elke bezoeker plaats zal zijn en hebben we de kleine filmzaal vastgelegd.

Het is een mooi en interessant stukje film, waarin dhr. Sjaak Westerlaken in gesprek gaat met de volgende bekende ‘Rusmollese minse’:

• Piet Daamen,
  • dokter Kuenen,
  • Sam Crane,
  • Ben Pennings,
  • burgemeester Molenaar,
  • Cor Swanenberg,
  • Jos de Letter,
  • Jet Verbiesen en
  • Meester Der Kinderen.

Allemaal praten ze over hun dagelijkse bezigheden, zaken uit hun verleden of blikken ze naar de toekomst. En ieder doet dat op hun eigen (vaak zo bekende) manier.
De zaal is open vanaf 19.00 uur, de film start om 19.30 uur.
Entree bedraagt € 3,00. Voor onze leden is het gratis.
Reserveren om zeker te zijn van een plaats. Telefonisch: 06 - 21 45 65 45 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er is halverwege een pauze waarin u iets te drinken kunt kopen.

De weergave op het grote doek zal deze bijzondere, twee uur durende film nog specialer maken.

Dit mag u niet missen!

maandag 23 oktober 2017